УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 11 квітня 2017 р.

«Смачної паски та Божої ласки» Великоднє свято з театром-студією «Дивограй»

Великдень - велике Християнське свято на всій Землі, а для дітей - це перш за все, знайомство з історією. Щоб дізнатися більше про  народні традиції та обряди святкування Великодня, сьогодні до районної бібліотеки ім. П.Усенка  завітали діти 3-А класу (класний керівник Кобзар І.А.) спеціалізованої школи №327 з поглибленим вивченням іноземних мов.







Виставка –вікторина  «Сяйво Великодньої писанки» допомогла дітям пригадати про сімейні традиції святкування. Кмітливі та допитливі діти  дізнались багато цікавої інформації про найголовніше православне свято - Великдень.






Створити справжній етнографічний мікс для дітей «Великдень – свято добра» допомогли друзі бібліотеки-театр - студія «Дивограй» із  казкою «Неймовірні пригоди професора Пізнайки та Великоднього Зайчика».Прем’єра нової казкової історії залишила у захваті  як дітей, так і дорослих.








 Під час конкурсно-розважальної програми «Святкуємо  Воскресіння разом» дітлахи   брали участь у музичних композиціях, естафетах, конкурсах, грали у ігри та співали пісні.








Гарного настрою святу додали  музика,  інсценізація, ігри, вікторини. Діти і бібліотекарі були дуже вдячні  акторам театру-студії «Дивограй» за  іскорки в очах, щасливі посмішки дітлахів та нагородили акторів шаленими оплесками.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!



Немає коментарів:

Дописати коментар