УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 13 квітня 2017 р.

«Майстерність та натхнення» мистецька вітальня з журналом «Джміль»

Людина, яка товаришує з мистецтвом, відрізняється від інших естетичним смаком, творчим духом та майстерністю. Ось чому слід з раннього віку долучати дітей до мистецтва, навчати їх творити прекрасне, спонукати до взаємодії, обміну  знаннями та культурними досягненнями.










12 квітня 2017 р. в  районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей відбулася мистецька вітальня «Майстерність та натхнення» за участі співробітника журналу «Джміль» Наталії Груніч та учнів 2-А класу ЗОШ №81 (класний керівник Г.О.Єрохіна )









Під час імідж - зустрічі з представником періодичного видання «Джміль» діти познайомилися з журналом, дізналися, яку інформацію він несе і як розшифровується його назва. Виявилося, що кожна літера назви "Джміль" уособлює своє поняття  - дітям, живопис, музика і література. З цими видами мистецтва познайомилися другокласники завдяки журналу, а допомогли їм у цьому Наталя та її вірні друзі: Джмелик, Книжка, Нотка та Пензлик. 




 Разом із ними діти влаштували креатив - майстерню «Писанковий Всесвіт». Приємним сюрпризом для дітей стане публікація найкращих  малюнків у журналі.












Конкурсно-розважальна програма «Весняний позитивчик» додала гарного настрою, позитивних емоцій, щирих усмішок та в подарунок за старання- яскравий журнальчик.


 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар