УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

ПРИРОДНІ ЧУДЕСА УКРАЇНИ. Географічна фільмотека

Світогляд дитини формується навколишнім середовищем, спілкуванням та знаннями. Чим ширше коло спілкування, чим більше дитина пізнає, бачить навколо себе, тим більш  гармонічною особистістю вона виростає. Тут і любов до рідного краю, і співчуття, і широта душі.
Для того, аби розширити кругозір користувачів бібліотеки, розвитку у дітей екологічної свідомості, патріотизму, працівники районної бібліотеки ім.П.Усенка підготували для учнів 5-А класу (класний керівник Крамаренко В.О.)  НВК №30 «ЕкоНад» географічну фільмотеку «Природні чудеса України».
 Природознавчий навігатор «Перлини нашої природи» допоміг школярам здійснити захоплюючу пізнавальну відео-подорож до озера Синевір  та  Національного природничого парку «Олешківські  піски».

Виставка –подорож «Мандрівка в книжковий світ» ознайомила дітей з книгами про історію, географію, архітектуру України, про пам’ятки давнини.







Завдяки віртуальній екскурсії школярі ще більше дізналися нового та цікавого про природні чудеса України і тому з легкістю впоралися з тематичною вікториною «Екологічні стежини». 
Природа чекає від нас доброти та мудрості. Збережемо її разом!


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар