УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 4 квітня 2017 р.

КАЗКОВИЙ КРЕАТИВ З ПИСЬМЕННИКОМ СЕРГІЄМ ПАНТЮКОМ.

 До  районної  бібліотеки  ім.П.Усенка для дітей вже з самого ранку приходять   гості: радунці, веселуни, смішкуни й реготуни, усміхайки й веселятка, неслухняники й пустуни, навідався і  пан Перевертас – тоді все стало з ніг на голову й почався гармидер, який неможливо було вгамувати.









Всі ми, діти і дорослі, любимо пригоди, історії, веселощі та цікавинки. Задерикуваті, пустотливі, сповнені кипучої енергії, вірші відомого сучасного українського поета, прозаїка, журналіста, громадського діяча, невтомного мандрівника  Сергія Пантюка дуже до вподоби дітям 3-А класу (кл. керівник  Кобзар І.А.)  спеціалізованої школи №327 з поглибленим вивченням іноземних мов, які  прийшли на зустріч з ним до бібліотеки.


 Разом із письменником діти рахували, декламували, римували, вчили скоромовки. Полинули у світ майбутнього на космічному часольоті, відправились у далеке минуле - у ті часи, коли на Землі ще були динозаври. На дітей чекала диво-ігротека «Моє хобі - читання», а також  найзахоплююча частина - відкритий діалог з письменником «На крилах дитячої мрії»: діти ставили запитання автору, були жвавими та  активними. Скільки несподіваних  таємниць, одкровень дізналися школярі від нашого гостя.  
 Усі бажаючі отримали фото на згадку, книжки з автографом та щирі побажання.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!  

Немає коментарів:

Дописати коментар