УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 27 квітня 2017 р.

«На щасливе дитинство ми маємо право» юридичний семафор

Усі ми живемо у суспільстві, де треба дотримуватися певних норм та правил поведінки. Діти –це особлива категорія маленьких громадян. Їх не можна міряти тими категоріями, що й  дорослих.Саме тому із самого раннього віку необхідно вчити дітей безпечній поведінці. 
В рамках Школи безпеки  в районній бібліотеці ім.П.Усенка для дітей 26 квітня 2017 року відбулася зустріч учнів  4-Б класу НВК №30 «ЕкоНАД» з інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції м.Києва Лідією Борисівною Занюк.







На інформ-хвилинці «Охоронці порядку в житті та книгах» діти дізналися, що в нашій країні права дітей захищаються такими документами, як Конвенція ООН про права дитини, Законом України про охорону дитинства







Крім того, Л.Б. Занюк надала учням практичні поради, як діяти в небезпечних ситуаціях. В таких випадках вони завжди можуть звернутися  до патрульної поліції і їм обов’язково допоможуть. Тест-гра «Абетка безпеки та правовий лабіринт «Чи знаю я свої права та обов’язки» розширили знання  дітей про їхні права, формування у них позиції особистості, навичок життя у спільноті, вміння коригувати свою поведінку.
 Інструктаж по  правилам безпеки дорожнього руху  та  медіа-мульт-презентація «За крок до біди» допомогли дітям закріпити  отримані знання – уміння орієнтуватися в дорожній ситуації, бути дисциплінованими на вулиці,а  обережними та уважними!


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар