УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 26 квітня 2017 р.

«Живу тобою, Земле рідна» зустріч з науковим співробітником журналу «ПАРОСТОК» Є.О. Бойко

Сьогодні, напевне, немає такої людини , яка б не захоплювалася красою рідної землі, її природою й усім, що населяє нашу планету. Журнал «Паросток» , який видає Національний еколого – натуралістичний центр учнівської молоді (НЕНЦ), не тільки показує красу природи, а ще розповідає про найбільш привабливі куточки всіх країн та континентів. В ньому публікується багато цікавого про різні рослини, місцеві та екзотичні, їх властивості. Друкується багато листів від самих читачів, в яких вони розповідають про домашніх тварин та  про витівки своїх улюбленців. 
 До Всесвітнього Дня Землі бібліотека ім.П.Усенка для дітей підготувала зустріч учнів 7-А класу  (класний керівник Є.О.Шумілова) ЗОШ №81 з науковим співробітником, викладачем НЕНЦ, членом редакційної ради журналу «ПАРОСТОК»  Євгенією Олексіївною Бойко.









Є.О.Бойко провела уявну екскурсію по НЕНЦ , розповіла про специфіку його роботи, гурткову систему, творчі учнівські  об’єднання. Чудовим  прикладом всебічної та плідної роботи НЕНЦ стала презентація науково-художнього журналу для дітей та юнацтва «ПАРОСТОК», який видається з 1995 року.  Добре, що є такі ентузіасти, що дбають про збереження усього, чим багата наша земля.
Під час екологічної гри «Екопрофесор» діти продемонстрували свої знання про птахів, звірів  та дерева, а гра - біовікторина «Жити в гармонії з природою» непомітно дозволила  школярам ознайомитися з проблемами довкілля.
За правильні відповіді дітям подарували цікавий ілюстрований журнал «ПАРОСТОК», де діти зможуть самостійно насолодитися корисною інформацією.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар