УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 5 листопада 2014 р.

Екологія мого міста. Екологічний рейд.


    Зараз усе більше людей розуміють взаємозалежність людини і природи. І при усьому цьому вони продовжують руйнувати навколишнє середовище - ліси, парки, гори, землю, річки і атмосферу. Багато з того, що ми створюємо, сприяє знищенню природи. А усі слова про любов до неї - просто безглузді, за виключенням активних дій. Саме до таких дій вдалися працівники районної бібліотеки ім. П. Усенка для дітей. 
     5 листопада 2014 року ми долучилися до екологічної акції на Березняках " Зроби місто чистим", створивши свій власний "Екологічний десант". Перш за все, бібліотекарі вирішили за допомогою граблів та вінників прибрати прилежну територію.
   До цього заняття з радістю приєдналися і випадкові перехожі, молоде підростаюче покоління, що надзвичайно приємно. Разом зі своїми наставниками вони не тільки прибирали, а й читали та співали. Небайдужими до екологічної проблеми виявилися і старші мешканці району. Беручи участь у соціальному опитуванні, проведеному бібліотекарями, перехожі ділилися своїм розумінням поняття екології, висували власні гіпотези методів її покращення. Врешті - решт усі дійшли спільного висновку, що можливості в усіх різні, але шляхи вирішення екологічних проблем треба шукати усім.
       Районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей особистим прикладом, особистою ініціативою довела сьогодні свою небайдужість до природи, своє пекуче бажання зберегти і примножити її багатства для майбутніх поколінь.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар