УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 25 листопада 2014 р.

«Чудове чудовисько в країні книжковій». Авторитет імені

   На зустріч до своїх маленьких шанувальників – читачів 25 листопада 2014 року у районну бібліотеку ім. П. Усенка для дітей завітав український дитячий поет, прозаїк та казкар Олександр Дерманський. Можливо, дехто не чув про такого дитячого письменника, а от учні 2 – А та 3 – Б класів спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 137 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови добре знають його історії про вужа Ониська, Чудове Чудовисько та інших казкових героїв.
   Для того, щоб познайомити дітей з творчістю письменника, відбулась презентація авторських книг  «Долина вічного плавання». Багато хлопчиків і дівчаток, які прочитали уже не одну книгу прозаїка, прийняли участь у цій презентації. Вони ділились враженнями від прочитаного, цим інтригуючи своїх однокласників. Далі Сашко Дерманський познайомив усіх присутніх зі своїми поетичними творіннями, зачитавши декілька цікавих і кумедних віршиків, які у школярів викликали шквал емоцій. У відповідь вони продекламували свої вірші українською мовою та провели фізкультхвилинку «Ведмідь не бегемот», основану на творчості прозаїка.
Як надзвичайно креативна особистість, Олександр влаштував для своїх читачів урок інтерактивного казкарства «Царство Яблукарство», де діти разом з письменником написали колективну казку. Яка ж вона вийшла весела і непередбачувана!!!
  Не обійшлось, звичайно, і без п’ятихвилинки запитань і відповідей «Довідкове бюро автора» та автографа на згадку «В зоні досяжності», якого так чекали усі присутні.
     Пам'ять про чудову зустріч залишиться назавжди в серцях присутніх дітей та дорослих. А працівникам бібліотеки про неї буде нагадувати книга, подарована автором та залишений відгук у Книзі почесних гостей. 




                                                    
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
                       МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!                     

Немає коментарів:

Дописати коментар