УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 13 листопада 2014 р.

"Таємниця великого Сканера". Зустріч з письменником Есауловим Олександром Юрійовичем.

     13 листопада 2014 року у районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбулась надзвичайно цікава зустріч учнів 5 – тих класів гімназії № 191 ім. П. Г. Тичини та школи «Софія» з письменником Есауловим Олександром Юрійовичем. Український прозаїк, сучасний автор багатьох чудових книг, як для дітей (серія книг «Заекрання», «Дитячий детектив»), так і для дорослих,
відкрив перед юними глядачами справжній бестселер – шоу зі своїх друкованих творінь. Олександр Юрійович зробив коротеньку анотацію авторських книг, зацікавивши дітей до прочитання тієї чи іншої з них. П’ятикласники жваво обговорювали зміст та сюжетні лінії дитячих детективів, і з цього одразу було зрозуміло, що не одну книгу письменника вони уже прочитали. Учні засипали автора запитаннями, влаштувавши справжній бліц – турнір «Зажени письменника в глухий кут», а він з радістю та терпляче задовольняв їх цікавість. 









    
    Радості школярів не було меж. Адже не кожному з їх однолітків випала нагода познайомитися і поспілкуватися з письменником сучасності. Щоб хоч якось подякувати Олександру Юрійовичу за чудову розповідь, учні школи «Софія» подарували майстру пера музичний номер «Грай, сопілко, грай!» 

    А далі в невимушеній атмосфері письменник роздав усім охочим свій автограф, пишучи його кому на рекламній закладці, а кому в книзі автора, яку щойно придбав з перших рук. Не забув прозаїк і про нашу бібліотеку. На довгу згадку про зустріч він подарував в фонд свою книгу «Город, котрого нет» і залишив відгук в книзі почесних гостей. 









ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар