УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 18 листопада 2014 р.

"Подвиг - пам'ять життя". День інформації.


До 70 – ї річниці визволення України від фашистських загарбників 17 листопада 2014 року в районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбувся День інформації, в рамках якого пройшла зустріч ветеранів Великої Вітчизняної Війни з учнями гімназії № 191 П. Г.Тичини та середньої загальноосвітньої школи №195 ім. В. І. Кудряшова. Голова Ради ветеранів «Березняки – 1», почесний ветеран міста – героя Києва Шикута Віталій Дмитрович представив старшокласникам присутніх на заході ветеранів: 

    Зубова Івана Митрофановича – полковника у відставці, який, закінчивши училище повітряних сил, 26 років присвятив себе цій справі;
    Полякова Олександра Миколайовича – учасника партизанського руху, ветерана Великої Вітчизняної Війни;
   Жигадло Анатолія Йосиповича, який у післявоєнний час служив у Чорноморських і Балтійських військах, котрі займалися розмінуванням басейнів Чорного та Балтійського морів.
  Бараненка Леоніда  Олександровича – замісника голови Ради ветеранів «Березняки -1»,  підполковника у відставці, який протягом 24 років служив у Міністерстві внутрішніх справ України.
    Бібліотекарі підготували книжкову виставку « Завтра була війна» та організували відеоперегляд короткометражного фільму «Шляхами війни».
     За участі ветеранів та одинадцятикласників гімназії  № 191 відбулась конференція «Вони визволяли Україну». Тут гімназисти розповіли про Україну на завершальному етапі війни 1944 – 1945 рр., зупинившись коротко на визвольних операціях та постатях їх головнокомандуючих.    
  Не залишило молоде покоління своїх визволителів і без подарунків. Девятикласники  СЗШ №195 подарували ветеранам квіти, а учні дитячої музичної школи №20 показали невеличкий концерт, склавши память і шану їх подвигу.   
                                      


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!



МИ ЗАВЖДИ ВАМ     РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар