УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 12 листопада 2014 р.

Відкрий промінці здоров'я!

     12 листопада 2014 року наша бібліотека радо зустрічала на засіданні клубу «Промінчик» своїх друзів – другокласників, учнів спеціалізованої школи №137 з поглибленим вивченням англійської мови. Цього разу вони усі разом зібралися, щоб відкрити промінці здоровя.

     Спочатку діти переглянули коментовану мультимедійну презентацію «Зміцнюємо здоров’я», під час якої бібліотекар І категорії Олена Віталіївна Купріян звернула  увагу на основні ознаки здоров’я. Другокласники отримали віртуальні поради від лікаря стосовно підтримання життєвого тонусу, який, в першу чергу, залежить від особистої гігієни, харчування та свіжого повітря.      
Трішки підбадьорила членів гуртка енергійна фізкультхвилинка «Смачно та весело», а інтерактивна гра « Подорож в країну Вітамінію» спонукала пригадати усе про вітаміни, корисні та шкідливі продукти.  За доброю традицією, яку так люблять  і з нетерпінням чекають діти,  бібліотекар ІІ категорії Ірина Броніславівна Ясинська провела вікторину «Фруктово – овочевий мікс». Були обрані найактивніші учасники, які отримали в подарунок чудові книги з аудіодисками. Ну і, звичайно ж, не могли другокласники залишити бібліотеку, не обмінявши на абонементі молодшого відділу прочитану літературу на нову.








 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар