УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

СВЯТКОВА БІБЛІО – PARTY

     Цьогоріч своє професійне свято – день бібліотекаря, що святкується в останній день вересня, колектив районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей  відзначив надзвичайно цікаво, влаштувавши справжню бібліо – party (розвагу). Разом з колегами центральної бібліотечної системи Дніпровського району ми вирушили на  екскурсію неповторними місцями рідної України, а саме – мальовничої Черкаської області. 
Перед нами відкрилася неперевершена краса Буцького каньйону – дивовижної природної пам’ятки із своєю із своєю тисячолітньою історією. Милували око урвища грандіозних скель, вдало поєднані з рівнинною місцевістю, старий млин ХІХ століття, міст через Гірський Тікич, стрімкий та чистий водоспад Вир. Усі були вражені прекрасною природою та цікавими геологічними утвореннями цієї місцини.



   
Не менші емоції отримали усі бібліотекарі й від відвідання Жашківської кінно-спортивної школи «Parade Allure» - унікального поєднання елегантного спорту та комфортабельного відпочинку. Граціозні тварини подарували кожному відчуття внутрішньої гармонії і заряд позитивної енергії.

    Ще одним приємним сюрпризом - винагородою за клопітку працю стало відзначення дипломом колективу районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей за активну участь у Міському конкурсі на кращий плакат – мотиватор на підтримку та розвиток читання. А двоє наших колег, завідуюча відділом обслуговування Фандєєва Ірина Павлівна та бібліограф Алєксєєва Наталія Казимирівна, були нагороджені подяками за високу майстерність у професійній діяльності та з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар