УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 12 травня 2016 р.

ДРАЙВОВИЙ ЧЕТВЕР

    Усі діти полюбляють весело та цікаво проводити час. Саме в такій драйвовій атмосфері проводили своє четвергове дозвілля у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей наші постійні юні читачі.
   На прохання  педагога вальдорфської школи «Софія» Ірини Леонідівни Карасьової бібліотекар нашої книгозбірні Олена Віталіївна Купріян провела для учнів 6 класу географічний медіа - експрес «Природні чудеса України». Тут вона
розповіла про унікальні природні місця України (природознавчий навігатор «Окраса нашої країни»), звернула увагу на важливість збереження екологічної рівноваги в природі. Шестикласники з задоволенням поринули в відео-круїз Асканією Новою та озером Синевир. А закріпити у памяті усе побачене та почуте допомогла вікторина «Чудеса з чудес», в якій діти брали активну участь.

   






     
    У другу половину дня до бібліотеки завітала група продовженого дня 1 А класу СЗШ №195 ім. В.І.Кудряшова, яка уже декілька місяців поспіль щочетверга відвідує нашу книгозбірню. Для діток був проведений медіаурок на тему «Безпечний Інтернет». Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва та редактор Вікторія Аркадіївна Козюк організували для першокласників інформ - подорож «У світі керованих машин». За допомогою мультпорад відбулося «Перше знайомство дітей з Інтернетом». Завершальною частиною медіауроку став конкурс юних знавців «Перевір себе».
Завітайте до нашої бібліотеки і ви!

Додайте своєму життю драйву!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар