УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

суботу, 29 жовтня 2016 р.

Прес -клуб «БЕБІБУМ З ЖУРНАЛОМ «ПІЗНАЙКО»»

     Районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей полюбляє запрошувати на зустрічі із своїми користувачами представників різних видавництв, журналів, поетів, письменників та просто творчих особистостей. За численними проханнями наших маленьких читачів та їх учителів в рамках роботи дитячого клубу «Промінчик», ми організували 28 жовтня 2016 року прес – клуб «Бебібум з журналом «Пізнайко»». Цього разу наш «Промінчик» об’єднав третьокласників спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №137 з поглибленим вивченням англійської мови та учнів  3В класу НВК №30 «ЕкоНад», яких познайомити з кращим українським дитячим журналом «Пізнайко» прийшли його літературний редактор Інна та творчий редактор Анастасія.
    Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва представила школярам гостей та разом з ними провела бібліоекспрес «Пізнайкова хвиля», знайомлячи третьокласників з роботою людей, що працюють над створенням журналу, його тематикою, цікавими рубриками та завданнями. Далі Інна та Анастасія організували майстер – клас «Сам собі редактор», під час якого кожен спробував себе у ролі автора, редактора та художника. Так третьокласники стали творцями першого у своєму житті друкованого періодичного видання.




   





   Згадка про одне з улюблених свят сучасних дітей Хелловін, що святкується в
ніч на 1 листопада, надихнула бібліотекарів та Інну з Настею на  проведення поетичного подіуму «Святкуємо Хелловін». Завдання учням було дане таке: якнайстрашніше прочитати поетичний текст, щоб слухачам було водночас моторошно і смішно.
        Цікаво проведений час у бібліотеці відобразився у фотогалереї «Пізнайко – це КЛАС!!!»










ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар