УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 26 жовтня 2016 р.

БЕЗПЕЧНІ КАНІКУЛИ

   У передтиждень довгожданних осінніх канікул у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей в рамках Школи безпеки пройшов цикл заходівспрямованих на попередження дитячого травматизму та нещасних випадків з учнями під час канікулярних днів. Для учнів шкіл мікрорайону Березняки працівники книгозбірні провели: бібліокінопростір "Безпечні канікули"(1А класу СЗШ №195 ім. В.І Кудряшова), урок - застереження "Щоб не трапилось біди" (2 клас СЗШ №81), відеоурок "Розумна обережність - запорука безпеки" (3А клас спеціалізованої школи №327 з поглибленим вивченням іноземних мов).
     З метою пропаганди здорового способу життя, дотримання правил безпеки в домашніх умовах, на вулиці, завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва через інформаційне асорті познайомила присутніх маленьких читачів з «Основами етикету для вихованих дітей», дала поради "Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває", провела бібліоекспрес «Велика книга правил поведінки», представила виставку - сигнал "Твоя безпека, дитино!".









   Протягом мультчасу та медіапорад «Фокс поспішає на допомогу» діти переглянули цікаві та повчальні короткометражні стрічки про правила користування електричними  приборами, газовими приладами і т.п. Дізналися, як потрібно діяти в екстрених ситуаціях та що робити з небезпечними знахідками. Учням молодших класів був презентований інформаційний кошик безпеки "Бережи себе малюк!", куди ввійшли різноманітні застережливі пам'ятки, звернення, методична література та багато - багато іншого.  

  








  Для закріплення набутих знань бібліотекарі провели заключний конкурс «Самий… самий… самий…», рольову гру "Твій друг - дорожній рух", відкритий діалог "Обережним будь завжди!" та подарували усім присутнім заохочувальні подарунки. 


             ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!

МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар