УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 1 вересня 2016 р.

День відкритих дверей "Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей запрошує на гостини"

     
  1 вересня 2016 року для  районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей стало надзвичайно креативним та насиченим творчою наснагою днем. Ще б пак, адже  сьогодні у  книгозбірні День відкритих дверей «Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей запрошує на гостини».
     Зранку працівники бібліотеки  і студія естетичного та гармонійного виховання «Розвиток» провели на вулиці Івана Миколайчука флешмоб «Книжка – ключ до розвитку», даруючи перехожим разом із книжками і визитівками, позитивні емоції, гарний настрій і бажання завітати до бібліотеки! 
     Головною ж подією дня стало привітання лідерів читання із завершенням літніх «Читацьких перегонів 2016»  та учасників фестивалю дитячої творчості «День народження держави».
    
Зі словами щирої подяки зав. бібліотекою Мицкіх І.М. звернулась до  гостей заходу , а  її пропозиція організувати громаду  березняківців викликала у присутніх підтримку та схвалення. Урочисте нагородження фіналістів Читацьких перегонів 2016 провела зав. відділом обслуговування Фандєєва І.П. Для кожного учасника знайшлися у неї теплі слова та побажання.
Під час бліц-турніру «Гонка за лідером» діти продемонстрували свою ерудованість, начитаність і кмітливість  Справжню бібліоінтригу влаштували  друзі бібліотеки -  актори театру–студії «Дивограй». До численних ігор, конкурсів, забав були із задоволенням залучені як діти, так і дорослі.
     Яскравими враженнями і позитивними емоціями діти із насолодою ділилися у смачній лаунж-зоні «Смакуй із книгою»
      І так починаючи зранку і до самого вечора, до книгозбірні йшли дорослі і маленькі читачі, заходили прості перехожі, та, звичайно, наші постійні користувачі – найбільші шанувальники книг. Кожен, хто відвідав сьогодні нашу книгозбірню, отримав творчий заряд  та гарний настрій, адже бібліотека – це завжди свято!!!

    








Ми ще раз вітаємо переможців :  Орловську Луїзу, Шевчука Арсенія, Чмель Богдана, Гресь Івана, Логінову Дашу, Курас Олега, Ломтеву Дарину, Остролуцького Антона, Кобелєва Іллю, родини: Короленко, Фролових, Краснящих і запрошуємо до активної участі у житті бібліотеки.

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!





Немає коментарів:

Дописати коментар