УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 25 серпня 2016 р.

Творчий вернісаж «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЕРЖАВИ»

Святковий день — двадцять четверте серпня,
Так хочеться усмішок і пісень.
Уже 25 років Україна незалежна.
Цьогоріч в неї світлий ювілей!
   Уся Україна з великими урочистостями відзначала 24 серпня 2016 року День Незалежності України. І усе не спроста – цього року наша славна держава святкує своє 25 – річчя!!!
   З усією відповідальністю до відзначення  державного свята підійшли і працівники районної бібліотеки їм. П.Усенка для дітей. Протягом серпня у книгозбірні проходив творчий вернісаж «День народження держави», який включав у себе масу найрізноманітніших заходів та форм роботи. Постійні користувачі бібліотеки активно та з задоволенням брали участь у даному святкуванні. 
    В рамках творчого вернісажу відбулися голосні читання віршів, де любителі поезії мали змогу продекламувати не лише твори відомих українських поетів, а й свої власні. 
    










 
    Працівники бібліотеки постійно звертали увагу своїх читачів на цікаву та унікальну літературу про Україну, що є в наявності у фонді.
    Усі свої почуття та любов до неньки – Батьківщини маленькі любителі книг відобразили у власних малюнках та на колективно створеному плакаті «У незалежності – наша сила». Дехто подарував бібліотеці власноруч створені патріотичні поробки, які обов’язково стануть окрасою  нашої книжкової виставки «Пишаємось Вітчизною своєю»

Хай знає весь світ про казкову країну,
Де синєє небо та ж
овті поля.
Хай квітне щаслива моя Україна!
Найкраща, безцінна, любима земля!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар