УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 22 вересня 2016 р.

Літературно - мистецька вітальня «СТВОРЮЙ СВОЄ МАЙБУТНЄ - ЧИТАЙ»

     А чи замислювалися ви колись над тим, що  читання книг допомагає нам створювати своє майбутнє? Якщо ні, тоді наша вам порада – хутчіш беріться  за книгу! І вона обов’язково допоможе вам спланувати своє подальше життя, покаже вихід з найзапутаніших ситуацій, розставить пріоритети та наповнить ваш внутрішній світ виключно позитивом.  
   Саме цю істину намагалися донести бібліотекарі нашої книгозбірні своїм маленьким читачам, учням 2А класу НВК №30 «ЕкоНад», які завітали 22 вересня 2016 р. до районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей на літературно – мистецьку вітальню «Створюй своє майбутнє – читай!».
     Поєднавши розповідь про користь читання з бібліоекспресом «Простір щасливого дитинства», завідуюча відділу обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва познайомила другокласників з новим і вдосконаленим молодшим відділом, з його яскравими книжковими виставками, тематичними полицями і т. п. Але найбільшою приємною несподіванкою для читачиків стала зустріч з добре їм відомою дитячою письменницею, літературним редактором  журналу «Малятко» Оксаною Кротюк. І завітала привітна поетеса до маленьких шанувальників її
творчості не спроста, а для того, щоб провести для них літературно – поетичний аншлаг «Яскравий світ навколо». Надзвичайно позитивна, щира та добра, вона запросила еконадівців до  феєричної ігротеки «Казка + пригода = читаємо з насолодою». Діти з радістю грали в літературно – ерудовані ігри, слухали та читали вірші, спілкувалися з письменницею та висловлювали свої творчі пропозиції. 

   








Аби хоч якось віддячити Оксані Петрівні за чудову зустріч і гарно проведений час у бібліотеці, другокласники подарували авторці букет троянд, а гурток «Гармонія», що діє при гімназії  №191 ім. П.Г. Тичини (керівник Зібачинська О.В.) -  музичну райдугу «Подружись із мистецтвом».
 

    Не залишилася без вражень від бібліотечного заходу і письменниця. Усі свої емоції і почуття вона описала у книзі почесних гостей нашої книгозбірні.  Ось так рукою сучасного дитячого автора заповнилася ще одна сторінка альбому історичних зустрічей у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар