УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 12 вересня 2016 р.

БІБЛІОТЕКА НА БЛАГОЧИННОМУ ЯРМАРКУ «ДІТИ – ДІТЯМ»

    Кожна людина приходить у світ з покликанням творити добро. І так хочеться в процесі життя не загубити цю високу місію, а щодня, щохвилини дарувати навколишнім світло, тепло, свою доброту, проявляти милосердя. Саме таким виявом милосердя березняківців, у тому числі й працівників районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей, стала благочинна ярмарка «Діти – дітям», що відбулася цієї суботи (10.09.2016 р.) біля озера Тельбін за підтримки
депутатів Київради Андрія Страннікова та Віталія Рослякова. Дана ярмарка була проведена з метою зібрати кошти на допомогу тяжко хворим дітям та дітям із зони АТО. Багато небайдужих до чужого горя людей з радістю підтримали дану ініціативу, виставивши на продаж найрізноманітніші речі: одяг, канцтовари, іграшки, речі власного виробництва і т. п.
   На присутніх на ярмарку дітей чекали розваги, аніматори, аквагрим, флеш – моб,  кульки та мильні бульбашки, виступи студії "Розвиток" та колективу "Стихія". Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей організувала для малюків та їхніх батьків свою власну культурно – масову програму, куди ввійшли голосні читання, майстер класи та презентація книг сучасної дитячої київської письменниці Альбіни Кефрі.





    




     Ми дуже надіємося, що дана благочинна ярмарка допоможе хворим діткам  вести повноцінне здорове життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар