УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 31 травня 2016 р.

«WEEKEND З КНИГОЮ»

    Щорічно в кінці травня у столиці України проходять веселі святкування Дня Києва. З цієї нагоди за доброю традицією щороку в останню суботу весни бібліотеки Дніпровського району на території парку культури та відпочинку «Перемога» проводять акції на підтримку читання. 2016 рік не став виключенням, і 28 травня на «WEEKEND З КНИГОЮ» у зазначеному місці зібралися бібліотечні родини району.
    Районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей підготувала ряд заходів аби
заохотити відпочиваючих дорослих та дітей до читання. Студія естетичного та гармонійного виховання «Розвиток», що діє на базі нашої книгозбірні, потішила глядачів театралізованим виступом маленьких українців та україночок.
   На свіжому повітрі під відкритим небом бібліотекарі провели креатив – майстерку «Hand Made  для успішних дітей», організували бібліокомпанію «Старт читанню», влаштували бібліотерапію «Хто не грав, той не вигравав». Завдяки діалогу – інтерв’ю «Я люблю читати» ми дізналися про книжкові вподобання мешканців району, вислухали їхні креативні ідеї стосовно популяризації читання. Пройшовши стежинами парку з флеш – мобом «Книга рідна, ти всім нам потрібна!», працівники бібліотеки зібрали чималу кількість однодумців, які не уявляють свого життя без книги.  




ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар