УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 24 травня 2016 р.

Відеощоденник батьківської мудрості «РАНДЕВУ ЗАДУШЕВНОЇ РОЗМОВИ»

   Батьки та діти, які є членами клубу сімейного дозвілля «Країна мрій», що діє при районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей, з радістю підтримали ініціативу керівника клубу Фандєєвої Ірини Павлівни стосовно створення відеощоденника батьківської мудрості «Рандеву задушевної розмови». 24 травня 2016 року до книгозбірні сімейно завітали її найактивніші користувачі, аби у формі інтерв’ю поділитися усім своїм накопиченим досвідом, висловити власні думки щодо впливу бібліотеки та книги на виховання дітей.
   В рамках масштабного заходу відбулися:
 відкритий діалог «Моя читаюча сім’я: яка вона»,
виставка – порада «Не згасне вогнище родинне в людських запалене серцях»,
бібліофуршет «Книжкові мрії».
    Найбільш очікованою частиною рандеву стало інтерв’юіровання «Читаюча родина – міцна країна», яке ми, звичайно ж, відзняли та скомпонували у відеощоденник батьківської мудрості.

   Сторінки відеощоденника:

 «ДО КНИГИ ЧЕРЕЗ ТЕАТР»
    Родина Гресь, висловлюючи свою любов до бібліотеки та книги, відкрила власний сімейний секрет: «На читання книг нас надихають переглянуті вистави».
«ТВОРЧІСТЬ – КНИГА»
    Міцно пов’язує книгу з розвитком творчості сім’я Рудневських. Активна читачка нашої бібліотеки маленька Адріана надзвичайно гарно малює, а своє натхнення постійно черпає з прочитаних книг.
«КНИГА ТА ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ У БІБЛІОТЕЦІ»
   За словами мами Ірини та її синочка Олежки Курасів бібліотека для них – це яскравий світ без кордонів, де можна не лише почитати книги, а й знайти нових друзів, однодумців, весело та цікаво провести своє дозвілля.
«КНИГА НАПРОТИВАГУ ГАДЖЕТАМ»
   Своєю татусевою мудрістю поділився з присутніми і читаючий татусь, який власним прикладом прищеплює своїм дітям любов до читання та книги.
«З БАТЬКАМИ - ДО БІБЛІОТЕКИ»
Яскравих фарб  роботі клубу сімейного дозвілля «Країна мрій» додають виступи акторів театру – студії «Дивограй». Вони ж являються постійними членами клубу і завжди залучають до своїх театралізованих постановок не лише дітей, а й батьків. На їхню думку, завдяки активним та небайдужим батькам, котрі з ранніх років знайомлять своїх дітей із бібліотекою, у царстві книги виховуються справжні інтелектуали.

   Надіємося, наш відеощоденник стане позитивним прикладом залучення дітей до безмежного, яскравого світу читання. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар