УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Зустріч поколінь «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ»

     5 травня 2016 року працівники районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей взяли участь в масштабному патріотичному заході зустріч поколінь «Герої не вмирають», що відбувся в СЗШ №195 ім. В.І. Кудряшова. Вшанувати пам'ять героїв Другої Світової війни, героїв – афганців, героїв – чорнобильців та героїв
учасників АТОа також низько вклонитися живим захисникам Вітчизни прийшли як дорослі, так і малі. Перегляд мультимедійної презентації «Наша Батьківщина – Україна» розбурхав у присутніх глибокі почуття любові та гордості за свою країну. Об’єднані війною учасники АТО окремого аеромобільного батальйону «Ніхто, крім нас» та учасники Другої Світової війни вразили усіх душевною сповіддю солдатських сердець. Щиру подяку та шану героям висловили представники влади Ярослав Володимирович  Горбунов, Андрій Миколайович Странніков, Віталій Валерійович Росляков.


    Завідуюча районною бібліотекою ім. П.Усенка для дітей Ірина Михайлівна Мицкіх та бібліотекар Олена Віталіївна Купріян представили учням СЗШ №195 нову книгу видавництва «Мамине сонечко» «Героям слава!» та книжкову рекомендацію «Віхи історії».
    Програма заходу була насичена театралізованими виступами, музично – пісенними номерами. Учні школи проявили неабиякий талант під час виконання театрально – музичної композиції  «Дівчинка з війни», українських пісень  та класичних творів відомих композиторів. Урочисто звучали гімн України, пісні «Як тебе не любити, Києве мій!», «Місяць по небу ходить», «Смуглянка», «Мить» Святослава Вакарчука та інш.



   








     Хочеться, аби подібні зустрічі поколінь стали звичною нормою нашого життя. Адже ми не в праві забути великий подвиг героїв, які захищали та захищають і нині Батьківщину. 
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар