УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

«Мода на здоров`я» агітмайданчик зі співробітником «Академії здоров’я» В.Вахильчуком

Нове сьогодення несе нову моду. Мода – це більше, ніж музика, зачіска та сучасний «прикид». По-справжньому, сучасний еталон краси-здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя.                                                                                                                                                 








Допомогти зорієнтуватися у різних теоріях оздоровлення свого організму на експертну зустріч з учнями  9 класу (класний керівник О.В.Лавриненко)  ЗОШ №81  до районної бібліотеки ім.П.Усенка для дітей завітав представник «Академії Здоров’я»  Владислав Вахильчук. Щоб навчити  інших бути здоровими, експерт навів переконливі приклади «Згубні звички-вибір за тобою!» зі свого життя. Аби молоді люди зберегли своє здоров’я, мали для цього бажання і можливості, В.Вахильчук поділився спортивними секретами «Вчимося бути здоровими».


 
Під час тренажеру думок «Оздоровчий мікс» та спілкуванню на «клітинному рівні» «Вода-це ми, ми – це вода» учні жваво ділилися своєю точкою зору та ставили багато запитань Владиславу, щодо  здорового харчування, фізичних навантажень у тренажерному залі, обговорювали норми та правила вживання води.


 


Із кожним роком усе більше  молоді, яка спрямовує свої зусилля на збереження та зміцнення власного здоров’я. Маємо надію, що Владислав Вахильчук своїм прикладом, словом, підтримкою допоміг сформувати у кожного із дітей вагомі переконання «Бути здоровим-престижно, модно, корисно!»
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар