УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Святковий вернісаж "ЯСКРАВИЙ СМАК ЖИТТЯ"

     У атмосфері світлої творчості і святкового настрою 28 квітня 2016 року в  районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей пройшло чергове засідання клубу «Країна мрій»  . 
     Ретельно підготувавшись до зустрічі, родини Курас, Гресь, Лутц, Любимових, Бреус  разом з працівниками бібліотеки створили святковий вернісаж під назвою «Яскравий смак життя». До уваги глядачів було представлено презентацію «Обереги нашої родини», до якої  увійшли родинні святині  таких сімей:
Шафоленко - стародавні вишиванки бабусі,
Фандєєвих - шовком вишита ікона,
весільний рушник родини Мицкіх,
пасхальні писанки сім’ї Решетка,
покривальце з лоскутків родини Курас,
вишиті хрестиком казкові картини сім’ї Гресь.
    Показ реліквій супроводжувався зворушливими спогадами і цікавими історіями. Феєричне дефіле власноручно створених предметів одягу і прикрас «Руками створена краса» продемонструвала Соня Бреус.  Віршами до свят привітали Олежка Курас, Любимови Кіра і Тихон.
   З музичним привітанням до свят Великодня і Дня матері «Сонячний промінець добра» виступили матусі, вихователі і діти Студії естетичного та гармонійного виховання  «Розвиток» (керівник Шафоленко Оксана). Вони  виявили бажання стати постійними членами клубу.



        



    
Щирі  розмови  про  життя, читання, навчання, корисні поради до свят  не замовкали  під час лаунж - зони «Весняне чаювання, або знову разом».       Завершила чудовий вечір  приємного спілкування фотосесія   «Ось, ми які»








ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар