УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 13 квітня 2016 р.

Правове поле з письменником «ПРАВОВА ІНФОРМАЦІЯ – ВАША БЕЗПЕКА»

   У районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей дуже часто відбуваються зустрічі з цікавими людьми: редакторами, представниками видавництв, письменниками, поетами… На них ми запрошуємо учнів шкіл мікрорайону Березняки, з якими тісно співпрацюємо. Діти ХХІ століття надзвичайно цікавляться художніми творами сучасників, адже вони для них близькі не лише по духу, а й написані на зрозумілій мові.
   Цього разу 13 квітня 2016 року працівники абонементу старшого відділу організували у бібліотеці цікавий захід «Правова інформація – ваша безпека». На правове поле з київською письменницею, журналісткою, Членом Національної Спілки письменників України, Національної Спілки журналістів України Наталією Осипчук з радістю прийшли учні 6 – В класу гімназії №191 ім. П. Г.Тичини. Бібліотекар Олена Віталіївна Купріян представила шестикласникам авторку семи цікавих літературних видань, численних публікацій на теми освіти і науки, виховання і культури в українських ЗМІ. А своє безпосереднє знайомство з потенційними читачами Наталія Вікторівна розпочала з презентації власних творів. Отримавши уявний правовий компас від письменниці, діти пройшли стежками детективних історій Наталії Осипчук. Під час правового маячка «Моделювання життєвих ситуацій» жваво обговорювали випадки, що траплялися з героями книг. 



   Аби підняти дух юних правознавців, навчити їх вірити у свої сили і правильно користуватися власними правами та обовязками, Наталія Вікторівна організувала літературну терапію «Читаємо – страх, зневіру долаємо» за участю найактивніших шестикласників. 
   Діти надзвичайно легко йшли на контакт з письменницею, вигадували власні кінцівки до її творів, аналізували, фантазували, римували (письменницький майстер – клас «Рима нашвидкоруч»).  


   








   Окрім чудового настрою та нового приємного знайомства, які отримали гімназисти, гарний подарунок від Наталії Осипчук дістався і бібліотеці -  книга «Гувернер» з підписом автора. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар