УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 18 квітня 2016 р.

«ХОЧЕШ БУТЬ ЗДОРОВИМ - БУДЬ» Валеологічний екскурс

   Окрім читання книг, в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей можна також і попіклуватися про своє здоровя. Для цього у книгозбірні уже другий рік поспіль діє Школа безпеки «Вчимося бути здоровими». В її рамках 15 квітня 2016 року відбувся валеологічний екскурс «Хочеш буть здоровим – будь». 
  Уже не раз на подібні заходи ми запрошували представника Академії Здоров'я Вахильчука Владислава Володимировича, тому й цього разу були раді бачити його у нашій книгозбірні. Не менш раді були завітати до бібліотеки і учні 6В класу гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини. Своїм власним переконливим
прикладом Владислав доніс дітям що кожен вправі сам обирати свій спосіб життя (переконливий приклад «Згубні звички – вибір за тобою»), але він має бути добре обдуманим, аби потім не шкодувати за втраченим здоров’ям. Спілкуючись на клітинному рівні на тему «Вода - це ми, ми – це вода», лектор розповів шестикласникам про цілющий вплив води на клітини людини та її організм в цілому. 
    Вільно та не боячись висловлювати свої думки, гімназисти емоційно обговорювали хвилюючи їх валеологічні питання, радо брали участь в практичному занятті «Вчимося бути здоровими» та тренажері думок «Оздоровчий мікс».


  






   Екскурс пройшов у надзвичайно легкій та невимушеній обстановці. Владислав став для учнів 6 – го класу своєрідним кумиром, взірцем людини, яка слідкує за власним здоров'ям і на яку завжди хочеться рівнятися. 
 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар