УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 3 грудня 2014 р.

"Маєш право на здоровя". Правова абетка


     Продовжуючи тему здоров'я, працівники районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей провели сьогодні для  учнів 3 - го класу середньої загальноосвітньої школи № 195 ім. В.І. Кудряшова правову абетку "Маєш право на здоров'я" .
     Розпочався захід з театральної вистави " Нові пригоди Лікаря Айболить", яку показав маленьким глядачам театр - студія "Дивограй". Добрий лікар, що лікує тварин, звернув увагу третьокласників на те, що кожен з них має право на здоров'я, яке регламентується Конвенцією ООН про права дитини. На додаток цьому бібліотекарі провели правовий бумеранг "Твої права - твої обов'язки", під час якого дорослі називали право, а учні вказували відповідний обов'язок.
        Надзвичайно сподобалась усім присутнім інтерактивна гра "Безпечне дозвілля", ажде тут вони не лише проявили свій інтелект, але ще й мали змогу трохи порухатись та порозважатись.
     Для того, щоб підвести підсумки усьому побаченому та почутому, пройшла правознавча вікторина "Знай свої права, дитино". Її найактивніших учасників лікар Айболить нагородив чудовими книгами.
     По завершенні заходу наші маленькі читачі відправилися обирати собі книги на абонементі молодшого відділу. Дехто з них, під враженням від правової абетки, навіть узяв собі літературу, що стосується прав дитини. І це ще раз доводить, що зустріч відбулася не марно.


ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар