УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Новорічне свято «Подарунки Святого Миколая»

      Усі діти з нетерпінням чекають новорічних свят, а розпочинає їх День Святого Миколая, що відзначається 19 грудня, тобто сьогодні. З цієї нагоди для своїх маленьких читачів районна бібліотека ім. П. Усенка влаштувала  справжнє новорічне свято «Подарунки Святого Миколая». На захід до книгозбірні завітав депутат Київської міської ради Росляков Віталій Валерійович та учні 2Б, 3В класів навчально – виховного комплексу №30 «ЕкоНад».Протягом багатьох років депутат Верховної ради України Странніков Андрій Миколайович та Віталій Валерійович тісно співпрацюють з нашою бібліотекою та допомагають в вирішенні соціально - побутових питань.
   Завідуюча бібліотекою Мицкіх Ірина Михайлівна та завідуюча відділом обслуговування Фандєєва Ірина Павлівна розгорнули перед зацікавленими глядачами інформ – досьє про історію свята, познайомивши їх з постаттю Миколая – Чудотворця. Саме він, головний герой театралізованої вистави «Новорічна пригода Святого Миколая» та дівчинка Настуся – вередуся, яка дуже чекала подарунка від Миколайчика, перенесли дітей в чарівну казку пригод, веселощів та жартів. Тут вони були учасниками скарбнички загадок « Якщо знаєш – то вгадаєш», розпочали поетичне конфетті «Слово до слова – весела розмова», під час якого декламували вірші різними мовами світу.
 Разом зі Святий Миколаєм та Настусею діти пограли в рухливі ігри та прийняли участь у новорічній естафеті «Веселі сніжки». Окрім того присутні потрапили в диско – зал «Танцюють всі», де під веселу мелодію танцювали не лише діти, а й актори театру, Віталій Валерійович, учителі та бібліотекарі.
     Так як Святий Миколай є покровителем малюків, він не зміг залишити своїх улюбленців без подарунків, тому зі святкової торбинки кожен отримав новорічні смаколики. А шанованому гостеві на згадку про зустріч та бібліотеку подарував святковий календар на 2015 рік із найщирішими словами вдячності та побажань.

     Хочеться вірити, що новорічна казка та чудеса Святого Миколая будуть супроводжувати нас не лише сьогодні, а й увесь наступний рік. Адже ми, дорослі, як і діти, заслуговуємо цього. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБОІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар