УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

"Я - громадянин України". Інформ - реліз

     Кожен громадянин України повинен знати свої права та обоз'язки, лише тоді він буде справжнім членом суспільства. І вивчати їх потрібно з самого малечку, так як це роблять учні 2 - го класу СЗШ № 81 м. Києва, які завітали 5.12.2014 р. до нашої бібліотеки на інформ - реліз "Я- громадянин України". 
    Розпочалася зустріч з інформ - хвилинки "Зростаймо громадянами України". Ірина Павлівна Фандєєва, завідуюча відділом обслуговування, розповіла своїм маленьким друзям про основні закони, що регламентують права дітей в Україні, а Олена Віталіївна Купріян, бібліотекар І категорії, представила дітям мультимедійну презентацію "Великі права для маленької людини". Під час перегляду презентації другокласники дізналися про те, що кожне право має відповідний обов'язок, про який не потрібно забувати. Далі учні переглянули мульт - мікс " Права та обов'язки казкових героїв" та стали учасниками правознавчого ігроленду "Крокуємо казкою". Тут вони не лише гралися та розважалися, а й відповідали на запитання, пригадували сюжети казок та отримували призи. 
      У кінці заходу усі діти прийняли безпосередню участь у виготовленні плакату "Маєш право на життя", який залишили на пам'ять про себе у нашій бібліотеці. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар