УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 10 грудня 2014 р.

Прямий ефір з Олександром Есауловим

   Зустріч з письменником завжди свято. Особливо полюбляють їх діти, адже тут можна побачити автора прочитаної книги на власні очі, поспілкуватися з ним та отримати автограф на згадку, яким потім вихвалятися перед друзями. Зовсім недавно ми організовували подібну зустріч з Олександром Есауловим, автором фантастично – пригодницьких романів та повістей, дитячих детективів. Але охочих побачитися з прозаїком сучасності виявилося більше. Так на прямий ефір з Олександром Юрієвичем потрапили 9 грудня 2014 року учні 5 – го та 6 – го класів гімназії №191 ім. П.Г.Тичини. 
   Завітавши на гостини до хакера, діти уявно помандрували сторінками написаних книг. Для декого вони були незнайомими, а для декого - добре відомими, бо багато хто з присутніх читав твори письменника.
     Ексклюзивом зустрічі стала представлена загалу потаємна сторона творчості Олександра Есаулова – поезія. Він відкрив перед нами поетичну вітрину «Усі дороги ведуть до бібліотеки», зачитавши власні авторські вірші. Ось уривок одного з них:
В аптеке трудится аптекарь,
А здесь живет библиотекарь!
В дворе мяча будешь гонять,
Здесь можно книжку почитать.
И поиграть, повышивать,
И даже фильм про что – то снять!
Поднять здесь можно настроенье,
Коль угостят – поесть печенья…
    У своєму виступі перед учнями, письменник торкнувся теми катастрофи на ЧАЕС, адже його книга «Місто, якого немає», є своєрідним Чорнобильським щоденником.
    Усі охочі мали змогу задати запитання Олександру Юрійовичу, а у кінці отримати автограф на згадку «Головне – прочитай!»

   









Заінтриговані сюжетами романів та повістей прозаїка, діти кинулися обирати на абонементі старшого відділу книги Олександра Есаулова. 

 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар