УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

суботу, 6 грудня 2014 р.

"Дітям - янголятам у будень та свято". Зимове конфеті

     6 грудня 2014 року у районній бібліотеці ім. П. Усенка для дітей відбулось чергове, але останнє в цьому році засідання гуртка «Родинне коло». Так як зовсім скоро усі ми поринемо у вир новорічних та різдв’яних святкувань, будемо прикрашати ялинку та свій дім, керівник гуртка Валентина Павлівна Ігнатенко вирішила навчити своїх маленьких гуртківців Артюменкова Артема, Марчишину Вікторію, Козюк Владиславу та їх мам виготовляти ялинкові прикраси. Але прикраси не прості, а з глибоким духовним змістом, - іграшки - янголята.  
      Народна майстриня на прикладі своїх власних авторських виробів познайомила дітей та дорослих з різними видами янголів, розповіла про них легенди і міфи з історії релігії. Мова йшла про таких ляльок – мотанок, як Катерина Санниця, Темний ангел, Архангел Гавриїл, ангели, які охороняють час, кристал душі, пасхальну свічку, які вміють розмовляти з птахами, які дають світло, хвалять Господа, моляться та благословляють на вінчання. Усі з захопленням слухали чудову розповідь педагога – психолога, а на очі наверталися сльози…












Повні душевного заряду гуртківці приступили до практичного заняття по виготовленню крихітних новорічних іграшок – янголів, які обов’язково стануть окрасою ялинки у їхньому домі. Мотання ляльок – оберегів проходило в такій теплій атмосфері, що здалося, наче самі янголи спустилися з небес і перебували поруч з нами.
 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар