УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 7 травня 2014 р.

Уклонімося низько до землі тим, хто в серці вічно буде жити.


Стало доброю традицією у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей зустрічати щороку напередодні Дня Перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни. Так 7 травня 2014 року відбулась конференція « 70 – річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників» з участю членів спілки ветеранів «Березняки – 1» та учнів 10 –Б класу гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов.
    Розпочав конференцію Голова Ради Ветеранів «Березняки – 1» Шикута Віталій Дмитрович. Він представив присутніх почесних ветеранів міста – героя Києва: полковника Малінкова Федора Івановича, полковника інженерних військ Зубова Івана Митрофановича та колишніх партизан - Терещенко Аврору Григорівну, Полякова Олександра Миколайовича. Учитель історії гімназії № 191 Бондаренко Тамара Михайлівна та десятикласники Сотніков Ігор, Скілков Нікіта, Дробот Євген, Багрій Андрій змістовно розповіли про визволення Одеси та Севастополя, Кримську наступальну операцію та бої на Сапун – горі. Їм у відповідь слово взяли учасники Великої Вітчизняної війни, які поділилися своїми фронтовими спогадами та побажали підростаючому поколінню мирного неба над головою.
   Невимушеної  та душевної атмосфери заходу додав виступ хорового колективу «Світанок» ( керівник Пусова Світлана Анатоліївна), пісні яких на деякий час перенесли кожного у важкі буремні воєнні роки.
   Гості бібліотеки ознайомилися з тематичною книжковою виставкою « Свято, що гуртує покоління», присвяченою Дню Перемоги 1945 року. Гімназисти  та бібліотекарі щиро привітали ветеранів з наступаючим святом, подарували їм квіти і сфотографувалися на пам'ять. 

Немає коментарів:

Дописати коментар