УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 30 травня 2014 р.

День краєзнавства "Київ - древній, Київ - молодий"



   Приурочивши День краєзнавства Дню міста Києва, 
 29.05.2014 р. у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбулися краєзнавчі заходи на тему «Київ – древній, Київ – молодий». Для того, щоб познайомити читачів з історією та сьогоденням рідного міста, з літературою, присвяченою столиці України, у бібліотеці діяла книжкова виставка – експозиція «Київ. Віхи історії», було відчинено краєзнавчий кінозал, де  усі охочі переглядали фільм «Садиби Києва» з циклу «Історія Києва» та комп’ютерну презентацію «Київ – древній, Київ – молодий». 
Вікторина – подорож «Куточками Києва» змусила її учасників віднайти у своїй пам’яті відповіді на безліч цікавих запитань. А інформ – дайджест «Цікаві факти про Київ», що пройшов на абонементі молодшого відділу, ознайомив маленьких читачів з невідомими сторінками історії  рідного міста. Окрім того, відбулися прим’єра книги « Дніпровський район Києва – 45 років» та презентація книги «Ілюстрована історія Києва». 
   Підводячи підсумки Дня краєзнавства, слід зазначити, що особливий інтерес у читачів викликали публікації, присвячені історії району, де вони мешкають. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!  

Немає коментарів:

Дописати коментар