УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 5 травня 2014 р.

Бібліотека малятам

Чудес прагне кожна людина в будь – якому віці. Але особливо їх чекають маленькі діти. Так 30 квітня 2014 року на годину у фантастичний світ доброго чарівника потрапили дошкільнята ДНЗ №368 « Каштанчик» Дніпровського р-ну (завідуюча Захарова Надія Яківна). 
Районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей з метою популяризації дитячої книги та залучення нових читачів організувала для них феєричне театралізоване свято. Актори театральної студії «Дивограй» показали маленьким глядачам виставу «Чарівник, Оленка і піратський скарб». Веселі конкурси, рухливі ігри та повчальні уроки Чарівника не залишили дошкільнят байдужими. Вони активно брали участь в заході, були його безпосередніми учасниками. 

Час пройшов непомітно, але, в той же ж час, корисно. Наприкінці свята завідуюча відділом обслуговування бібліотеки ім. П.Усенка Абалакіна Олена Вікторівна та бібліотекар Козюк Вікторія Аркадіївна прийняли найменших книголюбів до читацького кола бібліотеки. Окрім того, дошкільнята отримали цікаві книжечки для читання вихователем дітям у дитячому садку. 




   Свято закінчилося, але співпраця з ДНЗ №368 обовязково продовжиться. Адже скільки ще цікавих книг потрібно прочитати нашим найменшим читачам!
 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар