УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 22 травня 2014 р.

На канікули - з книгою!



   22 травня 2014 року в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей відбулося чергове засідання клубу «Промінчик» з символічною назвою « На канікули – з книгою». Його метою було популяризувати книгу серед учнів початкової школи, а також звернути їх увагу на цікаву літературу, яку можна читати влітку. Першокласники коротко ознайомилися з творами визначних українських і зарубіжних літературних класиків, таких як Всеволод Нестайко «Незвичайні пригоди в лісовій школі», «В країні сонячних зайчиків», Олександр Пушкін «Казка про царя Салтана», Олександр Волков « Чарівник Смарагдового міста», Петро Єршов «Горбоконик» та ін. 
   Діти переглянули фото – презентації книг «Незвичайні пригоди в лісовій школі» та «Чарівник Смарагдового міста», фрагмент мультфільму по книзі Астрід Ліндгрен «Малюк і Карлсон, що живе на даху», прослухали аудіо уривок  казки «Дід Маноцівник». Велике захоплення у гуртківців викликала біовікторина – гра   
« Різноманітний та чудовий світ природи». В кінці заходу кожен першокласник отримав на згадку книжкову закладку з переліком цікавої літератури на літо. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар