УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 23 травня 2014 р.

"От я трішки підросту..." Зустріч з поетесою Лесею Мовчун



    23 травня 2014 року в районну бібліотеку  ім. П. Усенка для дітей завітала відома українська поетеса, педагог, кандидат філологічних наук  - Леся Мовчун. На зустріч з письменницею прийшли учні  2А та 2Б класів НВК №30 «ЕкоНад». В теплій і дружній атмосфері, ведучи постійні діалоги з дітьми, Леся Вікторівна продекламувала власну поезію, разом з другокласниками розучила скоромовки та зачитала віршики – безкінечники. Не могли маленькі гімназисти не похизуватися і своїми знаннями творчості поетеси. Вони наввипередки розповідали вірші Лесі Мовчун, які вивчили на уроках позакласного читання. Окрім того, дехто з другокласників представив загалу і свої власні перші поетичні спроби.





   Після захоплюючого знайомства з книжковим світом поетеси, діти, не соромлячись, запитували її про усе те, що цікавило, а Леся Вікторівна з великим задоволенням відповідала. На згадку про чудову зустріч і в знак подяки другокласники подарували дитячій письменниці квіти, а вона, в свою чергу, залишила в «Книзі почесних гостей» бібліотеки враження від заходу та подарувала авторську книгу. 

   ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!

1 коментар:

  1. Вітаю,пані Леся, за вашу творчість! Хотілось би і мені дорослому прочитати ваші вірші. Перше віртуальне знайомство з вами підтверджує що у вам міцне інтелектуальне творче коріння - знаю і поважаю вам і вашу маму Антоніну Іванівну. З повагою, ББ

    ВідповістиВидалити