Перейти до основного вмісту

КНИГОМАНАМ НА ЗАМІТКУ

Бібліотекарі нашої книгозбірні нагадують:
У районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей продовжуються
ЧИТАЦЬКІ ПЕРЕГОНИ – 2016!
Переможці І – го етапу перегонів
уже отримали заслужені солодкі нагороди.
Ними стали найактивніші читачі червня:


Мельниченко Микита,
Ломтєва Дарина,
Орловські Луїза і Лев,
Христосенко Роман,
Тарнопольська Амалія,
Кобелєви Єгор та Ілля,
Шевчук Арсеній.
Приєднуйтеся до читацьких перегонів і ви та за кожні 5 відвідувань отримуйте солоденькі смаколики.

ЗАПРОШУЄМО 

усіх охочих юних читачів нашої бібліотеки долучитися до 
виставки – рейтингу «Як на ваш смак?..». 

Ваша особиста думка про найцікавішу книгу допоможе нам визначити кращого автора та кращу пригодницьку книгу літнього читання – 2016.


Перші учасники виставки – рейтингу уже залишили свої письмові відгуки - враження різними мовами світу: українською, російською, італійською та мовою івриту. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гуртки "РОДИННЕ КОЛО" та "МІСТО МАЙСТРІВ" відновили роботу!

І разом з ними повернулось в бібліотеку радісне відчуття творчості і натхнення. На засіданні "Родинного кола" чудо-майстриня Світлана Валентинівна Балуєва навчила гуртківців робити чарівних янгеликів – оберегів та помічників Святого Миколая, а завдяки "Місту майстрів" та його новій керівниці Маріанні Арутюнян в бібліотеці з'явилось ціле сімейство милих окатих равликів. Дякуємо майстрам і гуртківцям – подивіться, які чудові поробки у нас вийшли!

«Літературний лівий берег» представляє

5 липня в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу "Сузір'я", і знову у нас в гостях проєкт «Літературний лівий берег» та цікавий співрозмовник – журналіст, педагог, письменник, професор, доктор філології, кандидат філософських наук Микита Василенко. Микола Кімович – син відомого хореографа Кіма Василенка, який у 1976–1977 роках був художнім керівником Ансамблю танцю УРСР імені Павла Вірського. З нагоди дня пам'яті Микита Кімович поділився спогадами про геніального хореографа Павла Павловича Вірського, що залишив його батько та своїми власними.Також письменник презентував свої книги – серію історичних романів "Війна з готами" та розповів про нові літературні роботи, що ще не вийшли з друку. Щиро дякуємо видавництву Саміт-Книга та особисто видавцю Івану Миколайовичу Степуріну за організацію зустрічі!

Нові книжки в бібліотеці

 Завітайте за новинками!