Перейти до основного вмісту

БІБЛІОАКЦІЯ «ЛІТЕРАТУРНІ РОЗВАГИ БІЛЯ ОЗЕРА»

    Влітку з бібліотекою завжди весело та цікаво. І для того, щоб отримати масу позитиву, не обов’язково щодня відвідувати бібліотеку,- вона сама знайде вас і влаштує незабутнє свято. Для цього за доброю традицією під час канікул працівники книгозбірні проводять різноманітні акції по популяризації книги та читання. Так 6 липня 2016 року стартувала нова, надзвичайно цікава бібліоакція «Літературні розваги біля озера».
    Цього тижня уже декілька разів дружній та креативний бібліотечний десант на чолі з завідуючою Іриною Михайлівною Мицкіх вирушав в осередок літнього відпочинку березняківців – на озеро Тельбін. Для маленьких відпочиваючих та їх батьків бібліотекарі організовували цікаву розважальну програму з іграми, конкурсами, вікторинами, інсценуванням казок і т. п. 


Діти виконували малюнки на асфальті «Веселе літо з бібліотекою: розважаємося та навчаємося», показували свої таланти та за активність отримували подарунки. 

       В свою чергу, матусі з татусями щиро дякували за цікаво проведений час. А ті, хто не являється користувачами нашої бібліотеки, обіцяли записатися до книгозбірні, аби задовольнити власні читацькі потреби та вчасно прищепити любов до книги своїм дітям.

     Бібліоакція «Літературні розваги біля озера» продовжується. Можливо, вам пощастить і наступного разу ми зустрінемося саме з вами біля мальовничого озера Тельбін.

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гуртки "РОДИННЕ КОЛО" та "МІСТО МАЙСТРІВ" відновили роботу!

І разом з ними повернулось в бібліотеку радісне відчуття творчості і натхнення. На засіданні "Родинного кола" чудо-майстриня Світлана Валентинівна Балуєва навчила гуртківців робити чарівних янгеликів – оберегів та помічників Святого Миколая, а завдяки "Місту майстрів" та його новій керівниці Маріанні Арутюнян в бібліотеці з'явилось ціле сімейство милих окатих равликів. Дякуємо майстрам і гуртківцям – подивіться, які чудові поробки у нас вийшли!

«Літературний лівий берег» представляє

5 липня в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу "Сузір'я", і знову у нас в гостях проєкт «Літературний лівий берег» та цікавий співрозмовник – журналіст, педагог, письменник, професор, доктор філології, кандидат філософських наук Микита Василенко. Микола Кімович – син відомого хореографа Кіма Василенка, який у 1976–1977 роках був художнім керівником Ансамблю танцю УРСР імені Павла Вірського. З нагоди дня пам'яті Микита Кімович поділився спогадами про геніального хореографа Павла Павловича Вірського, що залишив його батько та своїми власними.Також письменник презентував свої книги – серію історичних романів "Війна з готами" та розповів про нові літературні роботи, що ще не вийшли з друку. Щиро дякуємо видавництву Саміт-Книга та особисто видавцю Івану Миколайовичу Степуріну за організацію зустрічі!

Нові книжки в бібліотеці

 Завітайте за новинками!