УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

БІБЛІОАКЦІЯ «ЛІТЕРАТУРНІ РОЗВАГИ БІЛЯ ОЗЕРА»

    Влітку з бібліотекою завжди весело та цікаво. І для того, щоб отримати масу позитиву, не обов’язково щодня відвідувати бібліотеку,- вона сама знайде вас і влаштує незабутнє свято. Для цього за доброю традицією під час канікул працівники книгозбірні проводять різноманітні акції по популяризації книги та читання. Так 6 липня 2016 року стартувала нова, надзвичайно цікава бібліоакція «Літературні розваги біля озера».
    Цього тижня уже декілька разів дружній та креативний бібліотечний десант на чолі з завідуючою Іриною Михайлівною Мицкіх вирушав в осередок літнього відпочинку березняківців – на озеро Тельбін. Для маленьких відпочиваючих та їх батьків бібліотекарі організовували цікаву розважальну програму з іграми, конкурсами, вікторинами, інсценуванням казок і т. п. 


Діти виконували малюнки на асфальті «Веселе літо з бібліотекою: розважаємося та навчаємося», показували свої таланти та за активність отримували подарунки. 

       В свою чергу, матусі з татусями щиро дякували за цікаво проведений час. А ті, хто не являється користувачами нашої бібліотеки, обіцяли записатися до книгозбірні, аби задовольнити власні читацькі потреби та вчасно прищепити любов до книги своїм дітям.

     Бібліоакція «Літературні розваги біля озера» продовжується. Можливо, вам пощастить і наступного разу ми зустрінемося саме з вами біля мальовничого озера Тельбін.

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар