Перейти до основного вмісту

БІБЛІОМІКС «КНИЖКОВІ ХІТИ ЛІТА»

    Жарке літо - 2016 у повному розпалі. Велика кількість киян знаходяться зараз на відпочинку: за кордоном, на морі, озері, у селі… А багато з тих, хто залишився у столиці, весело та комфортно проводять спекотні дні у нашій  бібліотеці.     

    Сьогодні, 19 липня 2016 року, районна бібліотека ім. П. Усенка для дітей зібрала на бібліомікс «Книжкові хіти літа» більше 20 – ти своїх юних користувачів. Усі вони прийшли в царство книги, аби поділитися власними враженнями від прочитаного влітку, вислухати доречні рекомендації своїх однолітків та бібліотекарів.  
   Першим етапом бібліоміксу була літературна інтрига «Фантастичне літо з улюбленим письменником». З повною відповідальністю діти називали прізвища улюблених авторів, твори яких заслуговують найбільшої уваги. Як виявилося, юні книгомани зачитуються новими, яскравими виданнями творів Всеволода Нестайка, які нещодавно надійшли до бібліотеки. Залюбки читають історії сучасного німецького дитячого письменника Пауля Маара, казки та оповідання Георгія Балла. Але безумовним лідером усе ж називають Олександра Дерманського!
       Свої особисті відгуки про улюблені хіти літа та їх авторів
 юні поціновувачі літератури залишили в бібліо - арт – зоні «Бібліотека – читачеві, читач – бібліотеці».

       Завершальною частиною бібліоміксу стали фотоетюди біля виставки «Dress - Code книжковий». Завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва звернула увагу гостей на найцікавіші книжкові новинки, що є в бібліотеці, познайомила з цьогорічними письменниками – ювілярами.



         Перебуваючи під враженнями від почутих рекомендацій своїх однолітків, діти з захопленням починали читати новообрані твори ще у бібліотеці. А їх читацькі пози були найкарколомнішими: лежачи, сидячи, стоячи, навіть ховаючись під столом))))
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гуртки "РОДИННЕ КОЛО" та "МІСТО МАЙСТРІВ" відновили роботу!

І разом з ними повернулось в бібліотеку радісне відчуття творчості і натхнення. На засіданні "Родинного кола" чудо-майстриня Світлана Валентинівна Балуєва навчила гуртківців робити чарівних янгеликів – оберегів та помічників Святого Миколая, а завдяки "Місту майстрів" та його новій керівниці Маріанні Арутюнян в бібліотеці з'явилось ціле сімейство милих окатих равликів. Дякуємо майстрам і гуртківцям – подивіться, які чудові поробки у нас вийшли!

«Літературний лівий берег» представляє

5 липня в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу "Сузір'я", і знову у нас в гостях проєкт «Літературний лівий берег» та цікавий співрозмовник – журналіст, педагог, письменник, професор, доктор філології, кандидат філософських наук Микита Василенко. Микола Кімович – син відомого хореографа Кіма Василенка, який у 1976–1977 роках був художнім керівником Ансамблю танцю УРСР імені Павла Вірського. З нагоди дня пам'яті Микита Кімович поділився спогадами про геніального хореографа Павла Павловича Вірського, що залишив його батько та своїми власними.Також письменник презентував свої книги – серію історичних романів "Війна з готами" та розповів про нові літературні роботи, що ще не вийшли з друку. Щиро дякуємо видавництву Саміт-Книга та особисто видавцю Івану Миколайовичу Степуріну за організацію зустрічі!

Нові книжки в бібліотеці

 Завітайте за новинками!