УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Я НЕ ОДИНОКА В ЦЬОМУ СВІТІ

«Я не одинока в цьому світі, адже маю добрих друзів в обличчі працівників районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей, які поділяють мої захоплення, радіють моїм досягненням та підтримують у важкі хвилини життя», - відверто і трохи зніяковівши мовила Катерина Скляренко, постійна користувачка нашої книгозбірні.
    Про талановиту дівчину із фатальним діагнозом ДЦП Катерину Скляренко ми уже не раз писали на своєму блозі. В минулому році читачі нашої книгозбірні насолоджувалися творчою виставкою її робіт «Світ моїх захоплень». Пішовши за покликом душі, Катерина навчилася багатьом технікам: флористиці, акварельному живопису, випалюванню на дощечках, вишивці та багато чому іншому. Дівчина пише вірші та створює ікони.
   У районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей завжди раді Катерині і вона частенько тішить нас своєю присутністю. В черговий раз зайшовши обміняти книги, Катя показала бібліотекарям свої нові шедеври, створені власними руками. Як виявилося, окрім випалювання лик святих на дощечках, дівчина освоїла ще й вишивку бісером. Зараз майстриня – самоучка працює над Казанською іконою Божої Матері і може похизуватися готовими: іконою Пресвятої Богородиці «Володимирською» та чудовою живописною картиною «Польові квіти».



    







   Ми низько схиляємо голови перед талантом своєї читачки і бажаємо Катерині гарних успіхів та нових звершень у такій нелегкій, але високоморальній творчій справі!
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар