УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 17 березня 2016 р.

Автограф - сесія з улюбленим письменником «ВІДКРИВАЄМО СВІТ РАЗОМ»

   Хто він, цей відомий сучасний казкар, перо якого пише виключно для дітей?  Він маг, добрий чарівник чи звичайна людина? Звідки знає він стільки про життя володаря Макуци, Чудових Чудовиськ та Поганих Поганиськ, принцес, драконів..? Нікому це достеменно не буде відомо, аж поки ви самі віч – на – віч не зустрінетеся з любимим усіма дітьми сучасним поетом, письменником, прозаїком 
Олександром Степановичем Дерманським.

    Чудова нагода зустрітися з талановитим казкарем Сашком Дерманським випала учням 5А та 5Б класів НВК №30 «ЕкоНад» 16 березня 2016 року в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей. Автограф – сесія з улюбленим письменником «Відкриваємо світ разом» пройшла у книгозбірні в рамках районного конкурсу на кращу рекламу творчості українських письменників – ювілярів 2016 року «Ювіляри UA». Так, як Олександр Степанович являється нашим добрим другом – партнером і цьогоріч святкуватиме своє 40 – річчя, працівники бібліотеки з радістю запросили прозаїка на зустріч із його шанувальниками.
   Історична довідка «Поет, прозаїк, казкар - Сашко Дерманський» та мультимедійна презентація «Майстер сучасної пригодницької книги» розкрили багатогранність таланту письменника. Під час бесіди – діалогу «Казка поруч» Олександр Степанович розповів дітям «по секрету» про те, як він почав писати казки, що його надихає на творчість і скільки нових творінь ще чекає на читачів. Найнепередбачуванішим та одним з найцікавіших

моментів зустрічі стала казка з письменником «Яскраві пригоди невідомих героїв». Ось яку захопливу казку за лічені хвилини написали пятикласники:

   Весело, цікаво, жваво діти спілкувалися з письменником, демонстрували знання його творів, отримували автографи та з задоволенням брали участь в книжковому аукціоні «Читай – ярмарок від Сашка Дерманського».




   




    
  В знак вдячності за пам'ятну зустріч учні подарували Олександру Степановичу квіти, а працівники бібліотеки - рекламний буклет та чашку з логотипом книгозбірні. 

   Чудові та надзвичайні емоції еконадівців не зникли в нікуди – їх впіймала фото – мить, яка весь час буде повертати дітей в незабутній день зустрічі з дитячим письменником – Олександром Дерманським.  

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар