УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

суботу, 12 березня 2016 р.

Бібліотечна гостина «ВЕСЕЛА МАСЛЯНА ЗБИРАЄ ДРУЗІВ»

Здрастуй, Масниця!
Дай нам маслечка!
Ми млинців собі гарячих напечем -
І гостей до себе покличем!
    Нарешті сьогодні відбулося довгоочікуване свято – бібліотечна гостина «Весела Масляна збирає друзів», на яке ми щиро запрошували своїх користувачів, жителів мікрорайону «Березняки» та усіх – усіх охочих. Бажаючих відсвяткувати
свято Масляної, прогнати зиму і зустріти весну, на радість, виявилося немало. З гарним святковим настроєм до районної книгозбірні поспішили як дорослі, так і малі, адже програма заходу обіцяла бути цікавою. Розпочалася уся феєрична гостина із веселих конкурсів, вікторин, книжкових рандеву на бібліотечному подвір’ї. Діти та їх батьки відгадували загадки, доповнювали віршики, а за це отримували маленькі подаруночки. Ставши в коло, усі радісно водили хороводи навколо опудала Масляної, закликаючи весну і тепло. 







   
   
    Працівники та вихованці дитячого благодійного центру «Розвиток» разом з батьками організували у книгозбірні справжнє театралізоване свято. Малюки співали веснянки, розповідали віршики, грали на українських народних інструментах, весело танцювали та вміло інсценували казку «Коза – Дереза». Захвату дорослих не було меж!!! 

   










     Та на цьому свято не завершилося. За доброю давньою традицією випікати на Масляну млинці, які є символом тепла, сонця, перемоги весни над зимою, бібліотекарі влаштували для своїх гостей дегустацію млинців з «пилу – жару». Щойно випечені, солодкі та м’якенькі млинці пречудово смакувалися із смачним варенням та сметаною. Нагулявши апетит, особливо оцінили їх смак діти. А мами та бабусі з радістю обмінювалися один з одним цінними рецептами.

   
От так весело та яскраво пройшло святкування Масляної у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей!

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар