УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

середу, 16 березня 2016 р.

Зустріч з воїнами АТО «ВИ НЕ ПРОСТІ ЗАХИСНИКИ, ВИ – ПАТРІОТИ УКРАЇНИ»

   Сьогоднішній день, 16 березня 2016 року,  для районної бібліотеки ім. П.Усенка для дітей та її користувачів став надзвичайно памятним. До нашої книгозбірні на зустріч з учнями 3 – х класів спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №137 з поглибленим вивченням англійської мови завітали справжні патріоти України – воїни – прикордонники Київського козацького полку ім. Т. Г.Шевченка БУК, учасники АТО Андрій Мойсеєнко та Дмитро Вовнянко і представник волонтерського об’єднання «Свої» Наталія Добротворська

Завідуюча бібліотекою Ірина Михайлівна Мицкіх радо представила учням шановних гостей та відкрила захід героїчним екскурсом «Миротворення в Україні». Аби ближче познайомити третьокласників з присутніми воїнами та добровольчою організацією, яку вони представляють, усі переглянули мультимедійну презентацію «Козаки в АТО». Далі слово взяли прикордонники, розкривши правду життя під назвою «Сповідь солдатських сердець». 
   





    Користуючись нагодою, бібліограф Наталія Казимирівна Алєксєєва презентувала дитячу книгу «Героям слава!» видавництва «Мамине сонечко», що вийшла у 2015 році. «Вміщені у ній художні твори для дітей про героїв фронту і тилу не залишать байдужим жодного маленького читача», - запевнила Наталія Казимирівна. 

   









    За проханням третьокласників  Андрій Мойсеєнко та Дмитро Вовнянко у читальній залі бібліотеки відкрили військову примірочну «Спорядження, опалене війною», де діти мали змогу одягнути на себе військовий бронежилет, потримати в руках зброю та скористатися аптечкою.



   До зустрічі з прикордонниками учні віднеслися надзвичайно відповідально. Вони підготували для учасників АТО ряд творчих вітань – побажань «Ми вдячні тобі, країни захисник!», до яких приєднався ще й  ансамбль «Веселка» гімназії №191 ім. П.Г.Тичини (керівник Зібачинська О.В.), намалювали малюнки, виготовили обереги. Працівники бібліотеки від себе та своїх користувачів подарували плакат «Героям слава!». Усі ці подарунки Дмитро, Андрій та Наталія пообіцяли в найближчий час передати бійцям у зону АТО.


    Не прийшли з порожніми руками до бібліотеки і самі воїни. З матеріалів, наданих районній бібліотеці, на базі книгозбірні буде започатковано Музей козацької слави. 

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар