УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 26 листопада 2015 р.

«КОЛОБКИ ІДУТЬ ПО СЛІДУ». Бібліоквест

  Бібліоквест «Колобки ідуть по сліду» - саме з такою назвою 26 листопада 2015 року у районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей пройшло чергове засідання дитячого клубу «Промінчик» ( 3А клас спеціалізованої школи І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням англійської мови, учитель Олена Миколаївна Мар’яненко). Завжди активні та не по роках ерудовані третьокласники раз – у - раз з легкістю виконують будь – яке поставлене нами завдання, тому цього разу ми вирішили ускладнити їм роботу.


   Узявши за основу заходу книгу відомого дитячого письменника Едуарда Успенського «Слідство ведуть колобки», працівники молодшого відділу бібліотеки влаштували захоплюючий бібліоквест. Разом з учнями вони відкрили справжню детективну агенцію «Невідкладний пункт добрих справ» та відправилися в літературний тур – експрес «Галопом по казковій Галактиці». Промінчата відгадували каверзні загадки, розплутували різні історії, а підказки їм давали та допомагали впоратися з завданнями добре відомі герої улюблених казок.

   У пошуках дорогоцінного скарбу завідуюча відділом обслуговування Ірина Павлівна Фандєєва покликала дітей у віртуальну морську прогулянку «Книжковий круїз». Під час захоплюючої подорожі  учні потрапили на корабель до піратів. Впоравшись з усіма їх випробуваннями та склавши пригодницький пазл «Карта пірата Флінта», третьокласники нарешті знайшли скриню з скарбом та розшифрували таємницю успіху: «Книжки читати – все знати».  

   



      Найприємнішим моментом засідання клубу «Промінчик» стала лаундж – зона «Солодкий смак перемоги», де відкривачі скарбу з радістю куштувати смачні смаколики. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар