УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 1 грудня 2015 р.

Творчий бенефіс «ДАРУЄМО ТЕПЛО СВОЇХ СЕРДЕЦЬ»

   3 грудня відзначається Міжнародний День інвалідів, день милосердя, уваги та любові. Підтримуючи міжнародну ініціативу Генеральної Асамблеї ООН, спрямовану на інтеграцію інвалідів у життя нашого суспільства, районна бібліотека ім. П.Усенка для дітей запросила до себе у гості надзвичайно активних та життєствердних людей, які, не зважаючи на обмежені можливості, знайшли у собі сили жити далі, жити серед людей, відчувати себе людьми, посміхатися, радіти і просто творити добро. 
   1 грудня 2015 року у нашій книгозбірні за участю СТК «Березіль» (посилання на сайт) відбувся творчий бенефіс «Даруємо тепло своїх сердець». Розпочався він із відеосалону «Знайомтеся – ми поруч з вами!», під час якого наші шановані гості дізналися, що з себе представляє і чим живе районна бібліотека. Найторжественішою частиною  бенефісу став творчий альянс «Танцювальна сила почуттів». Великою честю для нас стали виступи чемпіонів, лауреатів, призерів та переможців Чемпіонату світу і Європи по спортивних танцях на візках Олени Чинки, Олександра Онищенка, Наталії Беспалової, Михайла Савєльєва, Ілони Слуговіни, Валерія Бевзюка. Виходячи на світові сцени, вони показують силу свого духу, непереможність характеру та красу таланту. Вони надихають багатьох, в тому числі і абсолютно  здорових членів нашого суспільства. 



  






    Засновник та директор клубу «Березіль», тренер збірної України по спортивних танцях на візках Олена Чиж поділилася формулою успіху своїх всесвітньовідомих учнів «Ти людина – і тим неповторна».

   Хочеться побажати нашим шанованим гостям і усім – усім людям з особливими потребами міцного здоровя, бадьорого духу, щастя, благополуччя і підкорення нових творчих вершин

ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар