УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

«КРАЇНА ЗАЕКРАННЯ».Книжкові варіації



    У рамках Школи безпеки в районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей 19 листопада 2015 року пройшов захід книжкові варіації «Країна Заекрання» за участю сучасного українського письменника Олександра Есаулова та учнів 6В класу НВК №30 «ЕкоНад».
    Великий знаток компютерного світу, Олександр Юрійович відкрив перед еконадівцями інформаційний портал «Підступна павутина». Озброївшись власними книгами серії «Заекрання» («Game over», «Канікули для Інформи», «Таємниця великого сканера», «Вихідний формат», «Антивірус»), письменник звернув увагу дітей на небезпеку, що очікує користувачів Інтернету. Коротко розповів, у які пригоди потрапили юні герої вищеназваних книг через свою необачність та необережність.
    Під час діалогового вікна «Game over» шестикласники емоційно дискутували на тему користі та шкоди компютерних ігор в режимі on line. Своїм авторитетним застереженням «Чатуюча небезпека» Олександр Юрійович попередив дітей про небезпеку знайомств у мережі Інтернет. Прикладом наслідків таких знайомств є новий дитячий детектив письменника «Жіноча справа №7».
     Урочистою частиною заходу стала призентація книжкових новинок «Bookline круїз». Письменник з радістю представив своїм юним шанувальникам нові авторські книги, видані видавництвом «Теза» у 2015 році: «Справа честі №5», «Щурячий підступ. Справа №6», «Жіноча справа №7». 
    Після цікавої, корисної та повчальної зустрічі з улюбленим письменником відбулася зоряна хвилина «Автограф на згадку». І охочих отримати довгожданний напис рукою відомого автора сучасності виявилося ще й як багато!!!
 

 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар