УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

четвер, 26 листопада 2015 р.

ББЗ «ДОВІДКОВО – БІБЛІОГРАФІЧНИЙ АПАРАТ БІБЛІОТЕКИ»

    Далеко не кожен активний  користувач книгозбірні може похвалитися своїми вміннями знаходити потрібну літературу за допомогою довідково – бібліографічного апарату (ДБА) бібліотеки. Але для зручності та економії часу ДБА бібліотеки – незамінний помічник. Саме це ми й намагалися донести 25 листопада 2015 року учням 7 – го класу вальдорфської школи «Софія», які завітали до нашої книгозбірні на ББЗ «Довідково – бібліографічний апарат бібліотеки».
   Спочатку провідний бібліограф Наталія Казимирівна Алєксєєва провела інформину  «Що таке ДБА бібліотеки та як ним користуватися?», за проханням семикласників та їх учителя організувала перегляд літератури «Відкриття світу».
   Вивчаючи на уроках географії найвизначніші географічні дослідження та відкриття, учнів надзвичайно зацікавила ця тема. Вони захотіли дізнатися більше про видатних мандрівників, які залишили свої затишні домівки, сім’ї та вирушили в невідомість заради того, щоб побачити нові незвідані землі.
    Дізнавшись про основні тонкощі роботи з ДБА бібліотеки, учні вирішили закріпити набутті знання на практичному занятті «Знайди інформацію про одного з видатних мандрівників». Школярі успішно впоралися з поставленим завданням та навчилися самостійно знаходити потрібну інформацію, користуючись ДБА бібліотеки. 
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар