УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 17 листопада 2015 р.

ПРОФЕСІЇ МАЙБУТНЬОГО

    Як обрати професію, щоб не "викинути на вітер" 5 років навчання у вузі за фахом? Таке питання ставить собі мало не кожен старшокласник. Аби допомогти учням визначитися з вибором професії, яка буде не лише відповідати їхнім здібностям та схильностям, а й стане найбільш перспективною через декілька років, своє чергове третє заняття інтернет – навігатора  «Інтернет допоможе самовизначитися» ми присвятили темі «Професії майбутнього».
   Зацікавившись бібліотечними інтернет – заняттями по профорієнтації, 17 листопада 2015 року до книгозбірні прийшли як учасники попередніх наших тематичних зустрічей «Вибір професії – це важливо», «Честь професії», так і зовсім нові гості, які перебувають у пошуку свого професійного покликання. Для них за допомогою мережі Інтернет ми влаштували перегляд восьмичастинного короткометражного фільму «Професії майбутнього: ким стати?»  та фрагмент телепередачі «Ранок з Україною» за 2014 р. «Які професії будуть найбільш актуальними найближчим часом?» (дивіться тут).
    Окрім того, старшокласники дізналися про найбільш затребувані професії 2016 року в Україні та світі (посилання).
    Але для того, щоб ґрунтовно підійти до вирішення питання освіти та напрямку роботи, мало просто познайомитися з найбільш популярними професіями майбутнього, -  необхідно ще й пройти профтестування. Саме це ми й запропонували зробити нашим гостям вдома за допомогою Оnline – опитувальника «Професійна кар’єра» на визначення орієнтації професійної кар’єри (Оnline – опитувальник)
Три заняття інтернет – навігатора  «Інтернет допоможе самовизначитися» уже позаду, а попереду – останнє грудневе підсумкове заняття «Майбутнє починається сьогодні», яке буде не менш цікавим та корисним.
ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар