УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

понеділок, 6 квітня 2015 р.

ВЕЛИКОДНІ ВІЗЕРУНКИ


   У суботній день 4 квітня 2015 року до своєї улюбленої бібліотеки ім. П. Усенка для дітей прийшло багато творчих маленьких особистостей та їх рідні. За доброю традицією кожної першої суботи місяця у Бібліосвітлиці проходить засідання гуртка «Родинне коло». Чергова зустріч присвячувалася світлому святу Пасхи, яку ми будемо святкувати за тиждень, і мала назву Година творчості « Великодні візерунки». Керівник гуртка, Валенина Павлівна Ігнатенко, для якої ляльки – мотанки являються частиною життя, провела творче спілкування «Весняночка – паняночка хоровод водила», посилаючись на виставку своїх оберегів « Великодень на гостину просить».
А далі усі приступили до найочікуванішого заняття – виготовлення пасхального кролика та великодньої  мотанки, особливістю якої є червоний колір.
   За годину кожен тримав у руках ексклюзивну святкову ляльку, а найменші гуртківці – яскравого кролика – мішечок для яйця.


    На майстер – клас «Весняний квіткограй» (гурток «Місто майстрів») по виготовленню паперових підставок для крашанок та об’ємного різнобарвного великоднього яйця завітали його постійні відвідувачі - гуртківці Горячева Катерина ( 5 кл. СЗШ І - ІІІ ст. № 81), Мельник Марія ( 5А клас СЗШ № 195 ім. В.І Кудряшова), Панченко Ганна ( 1В клас НВК № 209 "Сузір'я"), Титаренко Діана ( 1 Г клас , НВК № 209 "Сузір'я") та інші любителі творчості.
    Надзвичайно старанні, креативні та наполегливі, діти з радістю виготовляли прикраси для дому та великоднього столу. 









Одну з різновидів підставок для яєць – паперового півника вони зголосилися зробити вдома.

   Побажаймо нашим гуртківцям успіхів у цій творчій справі!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар