УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАУЧАЙТЕСЬ Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ. Т.Г.ШЕВЧЕНКО

вівторок, 10 листопада 2015 р.

Географічна фільмотека «ПРИРОДНІ ЧУДЕСА УКРАЇНИ»

   Кожна освічена людина, навіть, дитина, знає про існування 7 Чудес світу. Ми цікавимося історією виникнення кожного з них, захоплюємося красою древніх пам’яток архітектури, що знаходяться за сотні тисяч кілометрів від нас. А от про чудеса, поряд з якими проживаємо, навіть не здогадуємося. 
Для того, аби розширити кругозір користувачів бібліотеки, звернути увагу на  неперевершеність та неповторність рідної Батьківщини, працівниками нашої книгозбірні 10 листопада 2015 року була проведена географічна фільмотека «Природні чудеса України». Бібліотекар Олена Віталіївна Купріян розпочала захід з природознавчого гіду «Мій рідний край – моя Україна», після якого учні 5 класу вальдорфської школи «Софія» потрапили на відеоекскурсію Олешківськими пісками, заповідником «Асканія - Нова», озером Синевир та Шацькими озерами. 


   Дізнавшись багато чого нового та цікавого про ці природні чудеса України, п’ятикласники з легкістю впоралися з тематичною вікториною «Чудо з чудес». На згадку про себе діти залишили у бібліотеці виготовлений під час заходу плакат «Екологічні замальовки». 
 ЗАПРОШУЄМО ДО БІБЛІОТЕКИ!
МИ ЗАВЖДИ ВАМ РАДІ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар